Soorten Binaries

De meest gebruikte vorm gekregen door binaries is dat van een handel die op de vraag of de onderliggende waarde hoger of lager zal eindigen is dan een bepaald niveau. Deze gemeenschappelijke binaries te nemen twee vormen, vormen die synoniem met de retro slangen en ladders bordspel zijn.

Een “slang” kan worden beschouwd als een voorbeeld van een type binaire die omhoog of omlaag kan schuiven. Zo zal Wall Street door 0 -70 pts zijn op 4:00. Of Wall Street zal naar beneden van 0 zijn – 50 pts op 4:00. Deze vormen van binaries voorspellen markt verschuift die naar boven of beneden zijn. Op het punt van aflopen als de verklaring wordt gerealiseerd het binaire wordt afgewikkeld op 100. De term slang wordt uitsluitend gebruikt voor de metaforische doeleinden en mag niet http://www.binaireopties.biz/ worden gebruikt in de trading terminologie.

Een ‘ladder’ kan gezien worden als een voorbeeld van een binaire handel op de vraag of de markt zal eindigen boven een bepaald niveau, bijvoorbeeld FTSE om boven 5800. Als toen de FTSE sluit het is boven dit niveau en je deze binaire optie hebt gekocht het contract zal worden verrekend op 100. Als wanneer de FTSE sluit het is onder dit Leel en u deze binaire optie hebt gekocht, het contract wordt op 0 geregeld.

Beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling

Handelde binaries is ver van de rol van een dobbelsteen, het is gebaseerd op een strategische reactie op veranderingen in de markt. Altijd onthouden dat futures en opties trading betrekken aanzienlijk risico op verlies, zodat u ervoor zorgen dat u alle risico’s voorafgaand aan het investeren begrijpen.

IG Markets biedt de nieuwste tools en resources die u nodig heeft om te beginnen met de handel met binaire bestanden van financiële commentaar Reuters newsfeeds. IG Markets biedt een execution-only service. Het materiaal heeft bovenstaande bevatten (en mag niet worden opgevat als bevattende) beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling.

De binaire opties bevatten ook de uiterste tijd voor de datum en tijd. Andere exotische opties zijn vereenvoudigde vormen van de lucratieve deals die gemakkelijk kan worden verhandeld in de elite zakelijke markt door brokers als binaire opties voor het publiek. Om grondig te analyseren en onderzoeken van macro-economische betreft veel problemen gegevens zoals die van economische gezondheid en zelfs politieke gebeurtenissen.

Optie volgens de personen belang

Als een centraal onderdeel van de fundamentele analyse de snelle winst mogelijkheden voor de handel binaire die kunnen worden mispriced voor het moment. Als een eventuele bereik voor de juiste prijs onderzoek van de macro-economische ontwikkelingen en de uiteindelijke gereduceerde correcte prijs. De investering bedrag kan ook een pull off of een opgeroepen optie volgens de personen belang. Dit alles en nog veel meer diensten kunnen worden gemaakt door een geïnteresseerde investeerder en kan ook redelijk winst maken opties op de juiste momenten.

Wat betreft de huidige prijs tarief voor de handel binaire en binaire potions en rapportage van de prijzen wordt gedaan in een real-time omgeving. Dergelijke huidige prijzen worden gerapporteerd in de real-time rapportage samen met gratis prijsinformatie voor de dagelijkse klanten. Een andere snelle winst optie is om een digitale optie die het beste werkt voor een vaste uitbetaling en vaste verlies omstandigheden. Als voor de functies van het verstrijken prijs een geïnteresseerde investeerders investering kan worden in-the-money of out-of-the-money, afhankelijk van het verstrijken prijs van de pluspunt.